Franciszek Longchamps de Bérier, Marek Zubik, Konstytucja Watykanu, 2008 - Krzysztofek, Katarzyna (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2009)
Recenzja: Franciszek Longchamps de Bérier, Marek Zubik, Konstytucja Watykanu, Wydawnictwo Sejmowe, Warszawa 2008.