Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 2007. Pod redakcją Andrzeja B. Zakrzewskiego. Materiały zebrali: Marzenna Paszkowska, Roman Sobotka, Maria Zabłocka i Andrzej B. Zakrzewski - CPH 61(1) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2009)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 2007. Pod redakcją Andrzeja B. Zakrzewskiego. Materiały zebrali: Marzenna Paszkowska, Roman Sobotka, Maria Zabłocka i Andrzej B. Zakrzewski.