Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 2000. Pod red. Marii Zabłockiej i Andrzeja B. Zakrzewskiego - CPH 54(2) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2002)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 2000. Pod red. Marii Zabłockiej i Andrzeja B. Zakrzewskiego zebrali Marzenna Paszkowska, Roman Sobotka, Andrzej B. Zakrzewski