Grzegorz Smyk, Korpus urzędników cywilnych w guberniach Królestwa Polskiego w latach 1867-1915, 2004 - Malec, Jerzy (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2007)
Recenzja: Grzegorz Smyk, Korpus urzędników cywilnych w guberniach Królestwa Polskiego w latach 1867-1915, Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, Lublin 2004, ss. 28