Arkadiusz Jacek Goclon, „Polska na królu pruskim zdobyta". Ustrój, administracja i sądownictwo doby Komisji Rządzącej w 1807 r„ 1999 - Cichoń, Paweł (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2001)
Recenzja" Jacek Arkadiusz Goclon, „Polska na królu pruskim zdobyta" Ustrój, administracja i sądownictwo doby Komisji Rządzącej w 1807 roku. Wrocław 1999, Wydawnictwo Uniwersytetu Wrocławskiego.