Profesorowi Janowi Kodrębskiemu in memoriam. Pod red. Anny Pikulskiej-Robaszkiewicz, 2000 - Dajczak, Wojciech (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2001)
Recenzja: Profesorowi Janowi Kodrębskiemu in memoriam. Pod redakcją Anny Pikulskiej-Robaszkiewicz, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2000