Michaela Židlická, Kauce p i hrozici škod v imském právu. Cautio damni infecti, 2000 - Amielańczyk, Krzysztof (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2001)
Recenzja: Michaela Židlicka, Kauce pri hrozícíškod v římském právu. Cautio damni infecti, Brno 2000