Przestępstwa sędziów i prokuratorów w Polsce lat 1944-1956. Praca zbiorowa pod red. Witolda Kuleszy i Andrzeja Rzeplińskiego, 2000 - Organiściak, Wojciech (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2001)
Recenzja: Przestępstwa sędziów i prokuratorów w Polsce lat 1944-1956. Praca zbiorowa pod redakcją Witolda Kuleszy i Andrzeja Rzeplińskiego. Wyd. Instytut Pamięci Narodowej - Komisja Ścigania Zbrodni Przeciwko Narodowi Polskiemu, Uniwersytet Warszawski - Instytut Profilaktyki Społecznej i Resocjalizacji. Warszawa 2000