Akta sejmiku podolskiego in hostico 1672-1698. Wyd. i oprac. Jarosław Stolicki, 2002 - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2003)
Recenzja: Akta sejmiku podolskiego in hostico 1672-1698. Wydał i opracował Jarosław Stolicki, Towarzystwo Naukowe „Societas Vistulana”, Kraków 2002, ss. XC, 238.