Jacek Przygodzki, Rada Najwyższa Tymczasowa Księstwa Warszawskiego 1813-1815. Organizacja i działalność, 2002 - Koredczuk, Józef (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2003)
Recenzja: Jacek Przygodzki, Rada Najwyższa Tymczasowa Księstwa Warszawskiego 1813-1815. Organizacja i działalność, 2002