Paweł Gut, Organizacja sądownictwa w pruskiej prowincji Pomorze w latach 1806/1808- -1848/1849, 2002 - Sikorska-Dzięgielewska, Krystyna (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2003)
Recenzja: Paweł Gut, Organizacja sądownictwa w pruskiej prowincji Pomorze w latach 1806/1808–1848/1849, 2002