Kilka słów w związku z listem do redakcji Stanisława Salmonowicza - Jakubowski, Ireneusz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2003)
Ireneusz Jakubowski: Kilka słów w związku z listem do redakcji Stanisława Salmonowicza