Święty Otton z Bambergu – Ewangelizator Pomorza. Jego kult do czasów współczesnych. Red. ks. Grzegorz Wejman, 2005 - Walachowicz, Jerzy (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2006)
Recenzja: Święty Otton z Bambergu – Ewangelizator Pomorza. Jego kult do czasów współczesnych, pod redakcją ks. Grzegorza Wejmana, Wydział Teologiczny Uniwersytetu Szczecińskiego, „Studia i Rozprawy”, nr 2, ss. 171