Anna A. Komzomołowa, Politika samodzierżawija w Siewiero-Zapadnom Kraje w epochu wielikich reform, 2005 - Szpoper, Dariusz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2006)
Recenzja: Anna A. Komzomołowa, Politika samodzierżawija w Siewiero-Zapadnom Kraje w epochu wielikich reform, Nauka, Moskwa 2005, ss. 383