Marek Jaeger, Działalność propagandowo-informacyjna władz powstańczych (1794, 1830-1831,1863-1864), 2002 - Stanulewicz, Maksymilian (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2004)
Recenzja: Marek Jaeger, Działalność propagandowo-informacyjna władz powstańczych (1794, 1830-1831,1863-1864), Towarzystwo Naukowe KUL, Lublin 2002, ss.308.