Katyń w dokumentach Kongresu USA, 2003 - Jędrejek, Grzegorz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2004)
Recenzja: Katyń w dokumentach Kongresu USA., Pelplin - Warszawa - Londyn 2003, Wydawnictwo Diecezji Pelplińskiej „Bernardinum”, ss. 168.