Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 2002 pod redakcją Marii Zabłockiej i Andrzeja B. Zakrzewskiego. Materiały zebrali: Marzenna Paszkowska, Roman Sobotka, Andrzej B. Zakrzewski (Warszawa) - CPH 56(1) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2004)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 2002 pod redakcją Marii Zabłockiej i Andrzeja B. Zakrzewskiego. Materiały zebrali: Marzenna Paszkowska, Roman Sobotka, Andrzej B. Zakrzewski (Warszawa).