Marcin Rachwał, Demokracja bezpośrednia w procesie kształtowania się społeczeństwa obywatelskiego w Polsce, 2010 - Krzywoszyński, Przemysław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2011)
Recenzja: Marcin Rachwał, Demokracja bezpośrednia w procesie kształtowania się społeczeństwa obywatelskiego w Polsce, Wydawnictwo Sejmowe, Warszawa 2010, ss. 355.