Ius Romanum Schola Sapientiae. Pocta Petrovi Blahovi k 70. Narodeninám, 2009 - Kuryłowicz, Marek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2011)
Recenzja: Ius Romanum Schola Sapientiae. Poeta Petrovi Blahovi k 70. Narodeninám, Pravnicka Fakulta Trnavskiej Univerzity ν Trnave, 2009, s. XLII, 580.