Henryk Kocój, Dyplomaci sascy wobec Konstytucji 3-ego Maja, 2010 - Kubica-Czyż, Agnieszka (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2011)
Recenzja: Henryk Kocój, Dyplomaci sascy wobec Konstytucji 3-go Maja, Wydawnictwo UJ, Kraków 2010, s. 730.