Krytycy demokracji, red. Cezary Kalita i Adam Wielomski, 2009 - Krzywoszyński, Przemysław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2011)
Recenzja: Krytycy demokracji, red. Cezary Kalita i Adam Wielomski, Wydawnictwo Arte, Warszawa 2009, ss. 338.