Grzegorz Górski, Polonia Restituta. Ustrój państwa polskiego w XX wieku, wyd. 2, 2009 - Mażewski, Lech (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2011)
Recenzja: Grzegorz Górski, Polonia Restituta. Ustrój państwa polskiego w XX wieku, Wydawnictwo Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego, wydanie II, Lublin 2009, ss. 248.