Kronika - CPH 63(1) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2011)
XXIII Zjazd Historyków Państwa i Prawa Prawo na przełomie epok, Warszawa-Zegrze 17-19 września 2010 roku (Anna Tarwacka) ... 539 Jubileusz Profesora Józefa Ciągwy (Tomasz Adamczyk, Wojciech Organiściak) ... 540 Jubileusz Profesora Wernera Ogrisa (Andrzej Gulczyński) ... 541 Jubileusz Profesora Adama Lityńskiego (Tomasz Adamczyk, Wojciech Organiściak) ... 542 Jubileusz Profesora Mariana Kallasa (Marek Κrzymkowski) ... 545 XV Międzynarodowa Konferencja Prawa Rzymskiego w Copanello (Anna Tarwacka) ... 546 XXI Międzynarodowy Kongres Nauk Historycznych w Amsterdamie (Maria Zmierczak) ... 546 IV Międzynarodowa Konferencja: „Ex contractu, ex delicto: z dziejów prawa zobowiązań” w Krakowie (Kamil Stolarski) ... 550 VII Zjazd Katedr i Wykładowców Prawa Wyznaniowego: „Prawo państwowe a prawo wewnętrzne związków wyznaniowych” (Maksymilian Stanulewicz) ... 551 Międzynarodowa Konferencja: „Polskie interpretacje autorytaryzmu i totalitaryzmu” (Barbara Pawełko-Czajka, Piotr Szymaniec) ... 553 Biblioteka Wydziału Prawa Administracji i Ekonomii Uniwersytetu Wrocławskiego im. Kazimierza Orzechowskiego (Marian J. Ρtak) ... 554 Kolokwium habilitacyjne dr Małgorzaty Materniak-Pawłowskiej (Marek Krzymkowski) ... 554 Obrony prac doktorskich (materiał zebrali: Andrzej Chmiel, Andrzej B. Zakrzewski) ... 555