Historia ustroju i prawa w Polsce do 1772/1795. Wybór źródeł. Red. Sławomir Godek, Magdalena Wilczek-Karczewska, 2006; Historia ustroju i prawa w Polsce 1772/1795-1918... - Maciejewski, Tadeusz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2007)
Recenzja: Historia ustroju i prawa w Polsce do 1772/1795. Wybór źródeł. Red. Sławomir Godek, Magdalena Wilczek-Karczewska, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2006, ss. 564; Historia ustroju i prawa w Polsce 1772/1795-1918. Wybór źródeł. Red. Marian Kallas, Marek Krzymkowski, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2006, ss. 501; Historia ustroju i prawa w Polsce 1918-1989. Wybór źródeł. Red. Stanisław Rogowski, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2006, ss. 739; Historia administracji w Polsce 1764-1989. Wybór źródeł. Red. Arkadiusz Bereza, Grzegorz Smyk, Wiesław P. Tekely, Andrzej Wrzyszcz, Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2006, ss. 532.