Anna Filipczak-Kocur, Skarbowość Rzeczypospolitej 1587-1648. Projekty - ustawy - realizacja, 2006 - Szulc, Tadeusz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2007)
Recenzja: Anna Filipczak-Kocur, Skarbowość Rzeczypospolitej 1587-1648. Projekty ‒ ustawy ‒ realizacja, Warszawa 2006.