Z teorii i filozofii prawa Zygmunta Ziembińskiego. Red. S. Wronkowska, 2007 - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2007)
Recenzja: Z teorii i filozofii prawa Zygmunta Ziembińskiego. Redakcja: Sławomira Wronkowska. Wolters Kluwer Polska Sp. z o.o., Warszawa 2007, ss. XIII+312.