Wojciech Maria Bartel 1923-1992. Materiały z posiedzenia naukowego PAU, 2006 - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2007)
Recenzja: Wojciech Maria Bartel, 1923-1992. Materiały z posiedzenia naukowego PAU w dniu 15 listopada 2002 (=Polska Akademia Umiejętności. Archiwum Nauki PAN i PAU. W służbie nauki nr 12, 2006), Kraków 2006, ss. 83.