Agata Gumieniak, Prawo jako integralny element ładu społecznego w nauczaniu Prymasa Stefana Wyszyńskiego, 2010 - Stanulewicz, Maksymilian (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2010)
Recenzja: Agata Gumieniak, Prawo jako integralny element ładu społecznego w nauczaniu Prymasa Stefana Wyszyńskiego, Wydawnictwo Naukowe KUL, Lublin 2010, 231 ss.