Antoni Dębiński, Kościół i prawo rzymskie, 2007 - Sitek, Bronisław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2005)
Recenzja: Antoni Dębiński, Kościół i prawo rzymskie, Wydawnictwo Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego, Lublin 2007, ss. 239.