Leksykon myślicieli politycznych i prawnych. Redakcja Elżbieta Kundera i Marek Maciejewski, 2009 - Szpoper, Dariusz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2010)
Recenzja: Leksykon myślicieli politycznych i prawnych, 3. wydanie uzupełnione i zmienione, pod redakcją: Elżbiety Kundery i Marka Maciejewskiego, Wydawnictwo C.H. Beck, Warszawa 2009, ss. 639