Ecclesia - Studia z Dziejów Wielkopolski t. I, 2003 - Walachowicz, Jerzy (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2004)
Recenzja: Ecclesia - Studia z Dziejów Wielkopolski, Uniwersytet im. Adama Mickiewicza - Wydział Teologiczny, tom I, Poznań 2003, ss. 312.