Jan Dzięgielewski, Sejmy elekcyjne, elektorzy, elekcje 1573-1674, 2003 - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2004)
Recenzja: Jan Dzięgielewski, Sejmy elekcyjne, elektorzy, elekcje 1573-1674, Wyższa Szkoła Humanistyczna im. Aleksandra Gieysztora w Pułtusku, Pułtusk 2003, ss. 225.