Dariusz Nawrot, Litwa i Napoleon w 1812 roku, 2008 - Organiściak, Wojciech (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2008)
Recenzja: Dariusz Nawrot: Litwa i Napoleon w 1812 roku. Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego, Katowice 2008, ss. 792