Tomasz Suma, Urzędnicy pocztowi Królestwa Polskiego w latach 1815-1866. Próba charakterystyki zbiorowości, 2008 - Krzymkowski, Marek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2008)
Recenzja: Tomasz Suma, Urzędnicy pocztowi Królestwa Polskiego w latach 1815-1866. Próba charakterystyki zbiorowości, Warszawa 2008, ss. 223