Dorota Malec, Dzieje notariatu polskiego, 2007 - Fiedorczyk, Piotr (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2008)
Recenzja: Dorota Malec, Dzieje notariatu polskiego, Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, Kraków 2007, ss. 350