In memoriam - CPH 60(2) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2008)
Karol Jonca (1930-2008) (Henryk Olszewski) … 435 Bibliografia prac naukowych Profesora Karola Joncy (Tomasz Scheffler) … 439 Jerzy Wisłocki (1928-2008) (Krzysztof Krasowski) … 450 Bibliografia publikacji Profesora Jerzego Wisłockiego (Małgorzata Materniak-Pawłowska) … 455