Mariusz Mohyluk, Prawo o ustroju sądów powszechnych w pracach Komisji Kodyfikacyjnej II Rzeczypospolitej, 2004 - Materniak-Pawłowska, Małgorzata (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2004)
Recenzja: Mariusz Mohyluk, Prawo o ustroju sądów powszechnych w pracach Komisji Kodyfikacyjnej II Rzeczypospolitej, Białystok 2004, ss. 274.