Iniormationes. Biuletyn Papieskiego Instytutu Studiów Kościelnych, nr 1 (1976), nr 2 (1980) - Wisłocki, Jerzy (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1982)
Recenzja: Informationes. Biuletyn Papieskiego Instytutu Studiów Kościelnych. Rzym—Warszawa, nr 1, 1976, ss. 100; nr 2, 1980, ss. 128.