Kronika - CPH 34(1) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1982)
Nauki historycznoprawne na Wydziałach Prawa i Administracji. Struktury — kadra — plany badań — dydaktyka (Henryk Olszewski) ... 203 Doroczny zjazd Société d'Histoire du Droit (WM.) ... 223 Kongres Société Jean Bodin w Atenach i Delfach (4-10 X 1981 r.) (Irena Malinowska-Kwiatkowsika) ... 223