Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1980 (pod redakcją Huberta Izdebskiego) - Izdebski, Hubert; Wąsowicz, Marek; Zabłocka-Słonina, Maria (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1982)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1980 (pod redakcją Huberta Izdebskiego)