Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1984 (pod red. Huberta Izdebskiego) - Izdebski, Hubert; Wąsowicz, Marek; Zabłocka, Maria (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1986)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1984 Pod redakcją Huberta Izdebskiego MATERIAŁY OPRACOWALI: HUBERT IZDEBSKI, MAREK WĄSOWICZ, MARIA ZABŁOCKA (Warszawa)