M. Yardeni, Utopie et révolte sous Louis XIV - Russocki, Stanisław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1983)
Recenzja: Myriam Yardeni, Utopie et révolte sous Louis XIV, Librairie A. G. Nizet, Paris 1980, ss. 167.