Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1982 (pod red. Huberta Izdebskiego) - Izdebski, Hubert; Wąsowicz, Marek; Zabłocka-Słonina, Maria (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1984)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1982 (pod red. Huberta Izdebskiego)