Stanisław Estreicher, Wykłady z historii ustroju państwa i prawa na zachodzie Europy. Do druku przyg.: Marcin Kwiecień i Marian Małecki, przy pomocy Kazimierza Barana, Andrzeja Bryka i Andrzeja Dziadzio pod red. Stanisława Grodziskiego, 2000 - Olszewski, Henryk (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2000)
Recenzja: Stanisław Kutrzeba 1876-1946. Polska Akademia Umiejętności. „W służbie nauki” nr 2, nakładem PAU, Kraków 1998