Tadeusz Maciejewski, Historia prawa sądowego Polski. Zarys wykładu, 1998 - Jurek, Piotr (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2025)
Recenzja: Tadeusz Maciejewski, Historia prawa sądowego Polski. Zarys wykładu, Koszalin 1998