Brad Miner, Zwięzła encyklopedia konserwatyzmu, 1999 - Lizak, Michał (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2025)
Recenzja: Brad Miner, Zwięzła encyklopedia konserwatyzmu, Wydawnictwo Zysk i S-ka, Poznań 1999 r.