Acta Facultatis Politico-Iuridicae Universitatis Scientiarum Budapestinensis de Rolando Eötvös Nominatae - Maisel, Witold (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1988)
Acta Facultatis Politico-Iuridicae Universitatis Scientiarum Buda-pestinensis de Rolando Eötvös Nominatae. Tomus XXVI, Budapest 1984.