Eric H. Pool, Een kwestie van titels, causa van bez.it, verjaring en eigendom naar klassiek Romeins recht, 1995 - Dajczak, Wojciech (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1997)
Eric H. Pool, Een kwestie van titels, causa van bezit, verjaring en eigendom naar klassiek Romeins recht [Causa posiadania, nabycia własności przez zasiedzenie według klasycznego prawa rzymskiego], Amsterdam 1995