Protokoły Rady Stanu Księstwa Warszawskiego. Wyd. Tadeusz Mencel i Marian Kallas.T. II cz. 1-2,1995-1996 - Krzymkowski, Marek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1997)
Recenzja: Protokoły Rady Stanu Księstwa Warszawskiego. Wydali Tadeusz Mencel i Marian Kallas. T. III, cz. 1, Warszawa 1995, ss. 281, cz. 2, Warszawa 1996, ss. 176, Wydawnictwo Sejmowe