Władysław Rozwadowski, Prawo rzymskie. Zarys wykładu wraz z wyborem źródeł, wyd. 2, 1992 - Bojarski, Władysław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1992)
Recenzja: Władysław Rozwadowski, Prawo rzymskie. Zarys wykładu wraz z wyborem źródeł. Wyd. 2. Przedsiębiorstwo Wydawnicze Ars boni et aequi, Poznań 1992